zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 20. srpna 2021

20. srpna 2021

20.8.2021

V sobotu 28.8. ve 14 hodin se na fotbalovém hřišti koná rodinné odpoledne na téma Z pohádky do pohádky. Pojďte pomoci hledat bytosti z kouzelných míst, užít si na skákacím hradu, svést se na koni a mnoho dalšího. Občerstvení zajištěno. Srdečně Vás zvou hasiči, fotbalisté, myslivci, Skupina střelených matek a obec Brumovice.

Spolek Brumovických vinařů si Vás dovoluje  pozvat na   11. ročník  dne  otevřených  sklepů který se  uskuteční  tuto sobotu  dne  21. srpna  se   začátkem  od  11  hod.  Bude  otevřeno          12 sklepů  místních  vinařů.Kromě  ochutnávky  vín  bude  k dispozici  i  malé  občerstvení. Těšíme  se  na návštěvu  Vás  a  Vašich  přátel  dobrého  vína.

Paní doktorka  Burýšková nebude od 16. do 20. srpna ordinovat, zastupuje paní doktorka Diblíková.

Mudr. Debef bude mít od 16. do 20. srpna 2021 dovolenou, sestra bude v ordinaci do 9 hodin.                    Zastupovat bude pro nutné případy v úterý do 11 hodin Dr. Smejkalová v ordinaci v Kobylí, jiné dny Dr. Barnášová v Bořeticích, návštěvy hlaste v této době na telefon 519 430 208. Stále platí nabídka očkování bez registrace.

Paní doktorka Donné nebude  do 24. srpna včetně ordinovat.

Obchod textil-obuv v Čejči oznamuje likvidaci prodejny, se slevou nabízí dětský textil - sleva 50-70% na rifle, kalhoty, mikiny, trička, košile, pyžama, zimní bundy, boty, papuče a pantofle, dámský, pánský textil - sleva 40-70%, košile, halenky, rifle, kalhoty, kostýmky, šaty, saka, oblečení, pyžama, noční košile, batohy, kabelky, záclony, závěsy, povlečení, deky a ubrusy, zimní flaušové kabáty, bundy, svetr, šály, čepice. Otevírací doba pondělí-pátek od 8 do 17 hodin, v sobotu od 8 do 11 hodin , těšíme se na vaši návštěvu.