zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 16. října 2024

16. října 2024

16.10.2024

Soukromý prodejce bude ve čtvrtek 17. října u sokolovny v době od 11:00 do 11:30 hodin prodávat čerstvá vejce z Hradiště, plato za 90,- Kč a 150,-Kč, brambory na uskladnění, cibuli, česnek, med, mák a nové loupané ořechy.

Pěstitel brambor JURIGA z Troskotovic bude v sobotu 19. října v 13:00 hodin u Sokolovny prodávat brambory na uskladnění - cena 10 Kč za 1 kg a cibuli na uskladnění - cena 20 Kč za 1 kg.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 19. října ve 12:45 hod. u sokolovny prodávat: mladé kuřice a kohouty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky   a dále pak vykupovat králičí kožky - cena 10 Kč/ks.

Soukromá kamenická firma Suchánek - Holub nabízí kompletní opravy starých pomníků, čištění obrub a soklů od mechu, stavění nových pomníků, tesání písma, obnova zlatem a stříbrem, dodání zákrytových desek ze žuly dále nabízí drtě, lampy, vázy a další hrobové doplňky. Nabízí akci měsíce 45% slevu na lesklé obruby. Firma se na místním hřbitově zdrží za jakéhokoliv počasí a to v sobotu 19. října od 15:00 do 15:30 hodin. Telefon: 736 126 552.

Výtvarný spolek malebné Brumovice a další umělci vás  srdečně zvou na Slavnost podzimu, která se uskuteční již tuto sobotu 19. října, od dvou hodin odpoledne v Brumovicích, v areálu hřiště. Tato akce je oslavou rukodělných činností, nových či skrytých talentů  a starodávných postupů při zpracování plodů země. Přijďte pospolu oslavit podzimní čas. 

Podzim je časem vzpomínek na naše zesnulé. Ateliér radosti z almarky , Nikola Veselá, přijímá objednávky na dušičkové květinové dekorace do 25. října. Objednávat můžete na facebookových stránkách Atelier- Radosti z almarky nebo osobně v Brumovicích 328. Uctěte památku svých blízkých krásnou dekorací. Těším se na Vaši návštěvu.

Sportovní organizace Aligators zve všechny příznivce na zápas 8. kola okresní fotbalové ligy, ve kterém se domácí týmy mladší a starší přípravky střetnou s týmy TJ Sokol Velké Němčice. Utkání se uskuteční v sobotu 19. řijna od 10 hodin na fotbalovém hřišti v Brumovicích. Těšíme se na Vás

Pozvánky na akce : 

Květinový ateliér Síma váže v Terezíně, přijímá objednávky na věnce a kytice různých velikostí z chvojí k uctění památky zesnulých. Objednávky jsou přijímány do 20. října telefonicky 601 158 818 a nebo přímo v ateliéru na adrese Terezín 56. Také Vám nabízí řezané květiny, pokojové a venkovní rostliny, sezónní dekorace, stylové vázy a obaly.  

Kulturní komise v Kloboukách Vás srdečně zve na  Country bál, který se koná v sobotu 19. října ve 20 hodin v  sokolovně v Kloboukách u Brna. K tanci a poslechu hraje kapela Mrak z Těšan, Potrefené maminy z Klobouk a Tančírna na stará kolena z Hustopeč se nám postarají o zábavu ve formě předtančení. Vstupné 120,- Kč .Občerstvení v salónu u Pitróna. 

Spolek Panský mlaty v Kobylí zve na pořad Krajem Bohyní, který se uskuteční v pátek 18. října od 18 hodin v galerii Panský mlaty v Kobylí. Se spisovatelem dr. Jiřím Jilíkem navštívíme magický kout Bílých Karpat, kde žily slavné žítkovské bohyně. V průběhu večera zazní i písně z Kopanic v podání gajdošské muzky Gabrhelových ze Starého Hrozenkova – GAJDOŠŮ Z KOPANIC. Občerstvení zajištěno. Vstupné dobrovolné.

Divadelní spolek bratří Mrštíků vás zve do divadla v Boleradicích. V neděli 20.října v 15:00 uvede domácí soubor derniéru operetky Na tý louce zelený. Jedná se o poslední možnost tento úspěšný kus shlédnout. Vstupenky můžete koupit v pokladně divadla nebo na webu www.boleradice-divadlo.cz. Kompletní program divadla najdete na webu www.boleradice-divadlo.cz či na nástěnce před divadlem.